Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) атакуваха с дрон обществената приемна на

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) атакуваха с дрон обществената приемна на
Коментари Харесай

ВСУ атакували с дрон приемна на Единна Русия в Нова Каховка

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ)  нападнаха с дрон публичната приемна на партия " Единна Русия " в Нова Каховка, избухнал е пожар. Това се оповестява в канала Telegram на администрацията на градския регион Новокаховка, представена от ТАСС.

" Днес, 29 август, в 20:50 дрон-камикадзе удари публичната приемна на партия " Единна Русия " в Нова Каховка. В резултат на удара избухна пожар, унищожени са офис съоръжение и документи. Няма жертви ", се споделя в отчета.

Всеки понеделник и петък публичната приемна отваря за жители.

За 30 август е било планувано публично разискване на програмата на партията.

" Целта на терористичната офанзива на киевския режим е ясна - да наруши мирния живот, да сплаши цивилните и да провали изборите. Но каквото и да вършат враговете от десния бряг и дребното им съучастници на нашия бряг, изборите ще се състоят ", хората ще създадат своя избор в един ден за гласоподаване ", означиха от пресцентъра.
 Украинците обстрелват Нова Каховка
Украинците обстрелват Нова Каховка

Информацията се разгласява от държавната съветска организация ТАСС, управляващите в Киев мълчат

Не за първи път в последните месеци Нова Каховка е обстрелвана. 

Информацията бе забавна предвид на последните събития на фронта в Украйна и разрастващото се контранастъпление на украинските въоръжени сили.

Самият град Нова Каховка бе измежду потърпевшите от наводненията, които бяха провокирани от разрушаването на стената на язовира " Каховка " от съветската войска при започване на юни месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР